Lika nekretnine

Mirjana Vrkljan Radošević na konferenciji ŽeneITočka

Objavljeno: 27.11.2018

Na Međunarodnoj konferenciji o ženama u poduzetništvu Žene i točka, 6. prosinca u Otočcu, sudjelovat će i Mirjana Vrkljan-Radošević, specijalistica ginekologije i porodništva, zaposlena kao odjelni liječnik u OB Gospić.  
Predsjednica je Hrvatske liječničke komore – podružnice Ličko senjske županije te županijska koordinatorica za Hrvatsku udrugu bolničkih liječnika HUBOL.  

Pod pokroviteljstvom Hrvatske liječničke komore dvije godine zaredom organizirala je projekt "Hodanjem do zdravlja", čime je skrenula pozornost na prevenciju zdravlja i važnost aktivnog života. Iz takve manifestacije nastao je kasnije i Hrvatski festival hodanja/Croatian Walking festival. Tri godine zaredom pacijentice su ju birale zaNajdoktora Hrvatske! Zbog obiteljskih razloga i želje za mirnijim životom 2007. se vratila iz Zagreba u Gospić, udana je i majka dvoje djece.

Njena misao vodilja je: "Ne čini drugima ono što ne želiš da drugi tebi rade. A u svakoj pacijentici vidi svoju mamu, sestru, prijateljicu."

Prijavite se na konferenciju http://bit.ly/HGKOtočac_PrijaveŽeneITočka i poslušajte zanimljiva izlaganja 15 poduzetnih panelistica od 10 sati u hotelu Zvonimir u Otočcu.

 

Advent u Otočcu/ŽeneITočka/M.K.G.

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr