Lika nekretnine

U tijeku procedure za upis u Srednju školu Otočac

Objavljeno: 06.07.2019

OTOČAC – U tijeku su upisi u Srednju školu Otočac. Lista odabranih programa obrazovanja zaključava se svim kandidatima 10. srpnja 2019. Unos prigovora na osobne podatke, ocjene, natjecanja, rezultate dodatnih provjera i podatke na temelju kojih se ostvaruju dodatna prava za upis moguće je izvršiti do 8. srpnja. Nakon zaključavanja liste odabranih programa učenik i roditelj zajedno potpisuju prijavnicu čime potvrđuju konačnu listu prijavljenih obrazovnih programa, poredanih po prioritetima.

Preuzimanje prijavnica i predaja potpisanih prijavnica, za učenike osmog razreda Matične škole u Otočcu provodit će se 10. srpnja u 13:30 i 11. srpnja u 9 uri.

Za učenike područnih škola preuzimanje i potpisivanje prijavnica provodit će se u dogovoru s razrednikom.

Potpisivanje prijavnice s listom prioriteta ne jamči da će se kandidat i upisati na onaj izbor na kojemu je stekao pravo upisa u trenutku zaključavanja odabira, odnosno ispisivanja prijavnice, već predstavlja njegovu konačnu odluku o poretku prijavljenih programa obrazovanja.

Konačna ljestvica poretka bit će objavljena 13. srpnja.

Trenutkom objave konačnih ljestvica poretka, kandidati stječu pravo upisa u program obrazovanja najvišega prioriteta u kojemu se nalaze u sklopu upisne kvote. Konačne ljestvice poretka više se ne mijenjaju.

Nakon što kandidat potvrdi svoj upis vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja na upisnici i dostavi je srednjoj školi, zajedno s ostalom potrebnom dokumentacijom, kandidat je upisan u I. razred srednje škole u školskoj godini 2019./2020.

Eto slatkih muka za učenike i roditelje im.

M. K.

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr