Lika nekretnine

Radionica sviranja dangubice u rujnu u Otočcu

Objavljeno: 09.08.2019

OTOČAC – Postala je to prava tradicija, radionica sviranja dangubice održava se već šestu godinu zaredom u Otočcu, petodnevna besplatna radionica sviranja dangubice bit će održana, naravno u  Gackomu pučkom otvorenom učilištu, od 2. do 6. rujna ove godine.

Radionica će biti pod vodstvom Darka Kranjčevića i stručnih suradnika, a namijenjena je kako početnicima, tako i onima s već stečenim iskustvom u sviranju kuterevke.

Očuvanje ove narodne tradicije prepoznalo je i Ministarstvo kulture Republike Hrvatske uvrstivši je u odobrene programe kulturno-umjetničkog amaterizma.

Prijave za radionicu trajat će od 12. do 30. kolovoza, a svi zainteresirani mogu se prijaviti osobno u prostorijama Gackoga pučkog otvorenog učilišta svakim radnim danom od 8 do 15 sati, na broj telefona 053 771 143 ili na mail gacko.pucko.otvoreno.uciliste@gmail.com. Postupak prijave jednostavan je i podrazumijeva ostavljanje osnovnih podataka o polazniku (ime, prezime, kontakt).

Radionica će započeti u u ponedjeljak, 2. rujna u 17 sati. Prvog dana radionice bit će dogovoreni i ostali termini održavanja, u skladu s mogućnostima polaznika.

Sudjelovanje za sve polaznike je besplatno.

GPOU/M.K.

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr