Lika nekretnine

Antonio Cvitković Majstorina ponovno zlatni u klasi Cross Country

Objavljeno: 30.09.2019

Na poznatoj stazi “Draga” u Rakovom Potoku 29. rujna 2019. vozla se tradicionalna utrka „Trofej Grada Samobora“ u moto disciplini Cross Country.

Utrka se ujedino bodovala i za Otvoreno prvenstvo Hrvatske disciplini Cross Country. Natjecanje se provodilo u tri kategorije: veterana, seniora i amatera. Utrka se vozila na licenciranoj stazi dužine 5500 m. Organizator utrke je MCK TRP Marović.

Naš sugrađanin Antonio Cvitković Maj100rina nakon osvojenog državnog prvenstva u disciplini extreme enduro okušao se u jučerašnjoj utrci i u klasi amater discipline Cross Country.

Rezultat izgleda nije upitan pa se Antonio i u ovoj discilini okrunio sa prvim mjestom i osvojenih 25 bodova u državnom prvenstvu.

Do kraja Cross Country prvenstva ostale su još dvije utrke 19.10.2019 u Jaski i 26.10.2019 u Ribniku gdje će Antonio pokušati osvojiti maksimalne bodove i nadamo se postati prvak Hrvatske i u ovoj disciplini.

Uz Antonija na utrci su sudjelovali: Ivan Kotvica i Emil Kotvica. Ivan je osvojio 10 mjesto i 11 bodova u nacionalnom prvenstvu, a Emil 4 mjesto i 18 bodova što je Emilu bilo dovoljno za pehar trećeg mjesta u poredaku ekipe klubova – VETERANI.

 

Z.O. / HMK Otočac 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr