Lika nekretnine

Potpisani ugovori o radu s 10 žena unutar projekta „Zaželi“

Objavljeno: 30.09.2019

OTOČAC - Danas, 30. rujna 2019. gradonačelnik Grada Otočca, Stjepan Kostelac, dr.vet.med. u sklopu projekta „Zaželi“ potpisao je ugovore o radu u trajanju od 24 mjeseca s 10 žena, pripradnica ciljane skupine projekta „Zaželi – Program zapošljavanja žena“ - .

Svaka zaposlena žena kroz ovaj Projekt, pod svojom skrbi će imati min 4 krajnja korisnika ( starija i/ili nemoćna osoba u nepovoljnom položaju) koji se nalaze na području grada Otočca te će svojim radom i aktivnostima doprinijeti poboljšanju kvalitete života krajnjim korisnicima pružajući im pomoć u svakodnevnim radnjama. Podsjećamo, nositelj projekta „Zaželi“ je Grad Otočac, a ciljevi su zapošljavanje i osposobljavanje nezaposlenih žena niže razine obrazovanja koje pripadaju osjetljivoj skupini, s najviše srednjoškolskim obrazovanjem.

Krajnji cilj Projekta je unaprjeđenje radnog potencijala žena na tržištu rada te sprečavanje starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju. Projekt je financiran iz Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., ukupne vrijednosti 1.723.165,58 kuna.

 

Grad Otočac / I.B. 

 
Ponuda zimskih aranžmana s uključenom ulaznicom u Nacionalni park
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr