Lika nekretnine

Uspješan nastup članova Sportskog kluba Otočac na božićnoj utrci ZADAR CHRISTMAS RUN 2019.

Objavljeno: 29.12.2019

ZADAR / OTOČAC - Za današnju utrku Zadar Christmas Run 2019. prijavilo se više od 600. trkača i rekreativaca, a trka je imala humanitarni karakter, što znači da će se dio sredstava prikupljenih od prijave za utrku donirati Odjelu pedijatrije Opće bolnice u Zadru. Početak trke bio je u 16 sati s kapama Djeda Božićnjaka start od Puntamike (Marina Borik) do adventskog trga na zadarskom Poluotoku. Tih pet kilometara trkačke staze uz samu obalu bila je spektakularna scena, kao i uvijek kada je u pitanju božićna utrka. Trkači su nosili crvene majice s logotipom utrke i božićne kape, pa je sve skupa izgledalo zanimljivo i šareno. 

Poslije utrke za pravu feštu na Trgu Pet bunara pobrinula se grupa Combo. Ovaj događaj organiziraju Škola trčanja Zadar, Triatlon klub Zadar i Sport Zone, dok su partneri utrke Grad Zadar, Turistička zajednica Grada Zadra te Turistička zajednica Zadarske županije s humanitarnim sloganom – reci da za božićnu utrku i zadarski Odjel pedijatrije.

U sunčanom Zadru na posljednjoj utrci ove godine članovi Sportskog kluba Otočac Ivan Rukavina, Joško Dujmović i Zvonimir Orešković ostvarili su svoja najbolja vremena na 5 kilometara.

Tako je 35. Ivan Rukavina s vremenom 21:34, dok je 61.Joško Dujmović s vremenom 23:00 i 101. Zvone Orešković s vremenom 26:14, nesmijemo zanemariti da je bilo više od 600 trkača. 

Čestitke momcima !

 

SK Otočac / I.B. 

 

 
Ponuda zimskih aranžmana s uključenom ulaznicom u Nacionalni park
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr