Lika nekretnine

Turizam LSŽ na Ferienmesse u Beču

Objavljeno: 13.01.2020

OTOČAC – I ove godine Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac organizira u suradnji s Nacionalnim parkom Plitvička jezera i Turističkom zajednicom Ličko-senjske županije predstavljanje turističkih mogućnosti Ličko-senjske županije na Ferienmesse u Beču. 

Na ovogodišnjem se turističkom sajmu za poslovnu i široku publiku Ferienmesse Wien od 16. do 19. siječnja na hrvatskomu nacionalnom štandu, što ga organizira Hrvatska turistička zajednica, predstavlja ponuda aktivnog odmora Ličko-senjske županije, s naglaskom na top-destinaciju županije Nacionalni park Plitvička jezera. S tim su nacionalnim parkom vrlo uspješno promidžbeno povezana i ostala turistička odredišta, a u predstavljanju će biti naglasak na ponudi turističkih agencija, hotela i kampova Ličko-senjske županije, koji će se pojedinačno predstaviti na ovom sajmu.

Budući da je Austrija tradicionalno jedno od najjačih emitivnih tržišta za Ličko-senjsku županiju, prisutnost je ličkih turističkih poduzetnika na tom sajmu vrlo važna, kao i sve ostale aktivnosti za zadržavanje austrijskih turista koji su redoviti cjelogodišnji posjetitelji te za privlačenja novih.

M.K.

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr