Lika nekretnine

Savjetovanje za uzgajivače marve (čak i tih ima)

Objavljeno: 18.01.2020

OTOČAC  – Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, zajedno sa središnjim uzgajivačkim savezima u govedarstvu, tj. sa Središnjim savezom hrvatskih uzgajivača simentalskoga goveda i Savezom udruga hrvatskih uzgajivača holstein goveda) organizira 15. savjetovanje uzgajivača goveda koje će biti održano 29. i 30. siječnja u Tuheljskim Toplicama. Pokrovitelji savjetovanja su Ministarstvo poljoprivrede i Krapinsko–zagorska županija.

Cilj savjetovanja je edukacija i informiranje uzgajivača goveda i stručnjaka iz najvažnijih područja govedarske proizvodnje: agrarna politika, ruralni razvoj, selekcija, uzgoj, držanje, hranidba, proizvodnja, kvaliteta stočarskih proizvoda, zdravstvena zaštita, tehnologija proizvodnje stočne hrane i dr.

Predavači su uvaženi profesori Agronomskog i Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, stručnjaci Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Hrvatske agencije za poljoprivredu i  hranu te uzgajivači s praktičnim i korisnim savjetima – stoji u priopćenju Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.

M.K.

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr