Lika nekretnine

Tri kaznena ... samo

Objavljeno: 02.03.2020

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela.

Policijski službenici Policijske postaje Novalja dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom i dvojicom 28-godišnjaka (svi iz Novalje) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo sudjelovanje u tučnjavi.
 
Sumnjiče se da su 25. veljače ove godine u blizini jednog ugostiteljskog objekta u Novalji fizički napali 43-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, srušili ga na tlo i izudarali rukama i nogama po glavi i tijelu i teško ga ozlijedili, nakon čega su se udaljili u nepoznatom smjeru. Oni su uhićeni, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.
 
Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom iz Sesvetskog Kraljevca zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. Sumnjiči se da je 26. rujna 2019. godine iz jednog trgovačkog centra u Otočcu ukrao dvije motorne pile. Nadležnomu državnom odvjetništvu biti će dostavljeno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.
 
Od 1. do 30. siječnja ove godine u Ćojluku je nepoznati počinitelj s ograde odvojio i ukrao električnog pastira s akumulatorom, u vlasništvu 35-godišnjeg Udbinjanina.
 
U srijedu, 12. veljače 2020. godine na jednom odmorištu na autocesti nepoznati je počinitelj ukrao mobitel u vlasništvu 62-godišnjeg Zagrepčanina.
 
Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnomu državnom odvjetništvu.

PU ličko-senjska

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr