Lika nekretnine

U Brinju završeni radovi na gradnji parkirališta kod Dječjeg vrtića "Tratinčica"

Objavljeno: 03.04.2020

BRINJE - Prema mnogočemu specifična i drukčija Općina Brinje, koja je svojim krupnim iskoracima pokazala kako i mala općina može biti prepoznata po uspjesima i projektima, ovih dana tome svjedoče i završeni radovi na gradnji parkirališta kod Dječjeg vrtića Tratinčica.

Potrebna sredstva za realizaciju i ovog projekta osigurana su najvećim dijelom iz Programa ulaganja u zajednicu od strane Ministarstva za regionalni razvoj i EU fondove sa kojim je Ravnateljica DV Tratinčica Ružica Perković u prosincu 2019.godine i potpisala ugovor za provedbu istog.
Riječ je o još jednom hvalevrijednom projektu ulaganja u predškolski odgoj kako bi se poboljšala kvaliteta i sigurnost naših najmlađih.

Tako je i jučer Načelnik Fumić u pratnji sa zamjenikom Kolakom obišao završene radove na gradnji parkirališta kod Dječjeg vrtića Tratinčica. Unatoč teškoj trenutnoj situaciji i borbi s koronavirusom koja traje od sredine ožujka Izvođač radova je izveo radove u ugovorenom roku.

Načelnik Fumić i zamjenik Kolak ne kriju zadovoljstvo viđenim kao ni pozitivne reakcije roditelja koje su dosada imali prilike za čuti bez obzira na ovu tešku situaciju s kojom se suočavamo.

Načelnik Fumić je istaknuo kako je navedeni projekt jos samo jedan u nizu od ulaganja u predškolski odgoj,kao i činjenicu da se protekle 3 godine u objekt vrtića uložilo više financijskih sredstava nego od samog osnutka Dječjeg vrtića u Brinju.

Zadovoljstvo i pozitivni komentari roditelja čija djeca pohađaju vrtić su najveći oslonac i motivacija mog rada,kazao je Načelnik Fumić.

OB / I.B. 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr