Lika nekretnine

Srbijanci napali bivšeg hrvatskog vojnika i pripadnika BBB: ‘Hrvat tetovirao ratnog zločinca…’

Objavljeno: 25.05.2020

Josip Dombaj iz Drnja kod Koprivnice zbog svojih je tetovaža postao tema u srbijanskim medijima.

On je bivši pripadnik Hrvatske vojske, a na sebi ima istetoviran križ i tri hrvatska velikana – Zvonimira Bobana, Dražena Petrovića i Antu Gotovinu. Osim toga, s obzirom da je ljubitelj tetovaža ima istetoviran grb Dinama. Sudjelovao je i u humanitarnoj akciji za ‘Palčiće’ gdje je na aukciji prodao dres Dražena Petrovića.

Portal Alo je napisao kako je Dombaj tetovirao ‘ratnog zločinca, separatista i Dražena Petrovića pored križa’, iako je general Gotovina pravomoćno oslobođen svih optužbi u Haagu nakon čega mu je priređen veliki doček u Hrvatskoj.

Dombaj  je za Večernji komentirao što misli o takvim natpisima.

”Nisam vidio komentare niti me iskreno zanimaju , ali ako je za njih ratni zločinac Ante Gotovina pa i Dražen i Boban koji su samo htjeli imati svoju Hrvatsku ( koju danas imamo, kakvu takvu ), što reći na to.

Ante Gotovina koji se vratio iz Legije stranaca kako bi branio našu domovinu, obučavao vojsku i dobrovoljce koji su stali na prvu crtu kako bi obranili svoju zemlju, ako je to za njih ratni zločinac… Manjine u Hrvatskoj imaju veća prava od Hrvata i pogoduje im se, a ovi što su htjeli veliku Srbiju, nakon što im se to nije ostvarilo, sada traže ratne zločince u našim redovima.

U svakom ratu ima zločina sigurno i rat je zločin sam po sebi, ali da ne zaboravimo, mi smo bili doma i branili se od agresora”, zaključio je Dombaj, koji je nakon civilne vojske odradio jedan ugovor kao profesionalni vojnik u 1. gardijskoj brigadi Tigrovi.

”Tamo sam učio i slušao puno o djelovanju Tigrova u Domovinskom ratu čiji je član bio i general Gotovina”, dodao je Dombaj.

Narod.hr

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr