Lika nekretnine

Jesu li 'antife' prosvjedovale kada je bijeli policajac Saša Sabadoš 'rakijom' zdrobio glavu hrvatskog dragovoljca Darka Pajčića?

Objavljeno: 15.06.2020

(…)

Podsjetit ću malo naše lijeve farizeje na Darka Pajčića koji je kao maloljetnik otišao u rat protiv antifa. Prilikom prosvjeda protiv ''ćiriličnih ploča'' na kojima se ''proslavio'' i Ustavni sud, opet bijeli policajac Saša Sabadoš udarao je glavom Darka Pajčića u zid sve dok glava nije pukla i on umro u zatvoru. Tadašnji ministar unutrašnjih poslova stručno je objasnio progresivnoj i demokratskoj javnosti da je za Pajčićevu smrt kriva ''rakija''. A naš je Saša Sabadoš skinuo potom ''milicijsku'' uniformu i sada negdje u ''Zapadnoj Nemačkoj'' piše memoare o tome kako je spasio jednu ćiriličnu ploču od jednog ''pobesnelog'' ustaše.

Sjećate li se još možda kako je Maja Sever tu na desno od Lijeve njihove organizirala s Radom Borić, Ankom partizankom, Pofukom, Gerovcem, 6. ličkom iz Večernjaka... nekakav prosvjed. Podsjetite se! Još bolje, prosvijetlite se! Je li bilo prosvjeda jer je bijeli policajac Saša Sabadoš “rakijom“ zdrobio glavu hrvatskog dragovoljca Darka Pajčića? Maja Sever je tada, kako to lijepo kažu u Lici i Dalmaciji, mučala. Pri tome se možda prisjetila jedne krasne pjesme pokojnoga pjesnika Josipa Severa, svoga imenjaka. Pjesmu je lako zapamtiti jer su naslov i tekst pjesme identični: ''Molim da me se ne primjećuje''.

(…)

Direktno.hr

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr