Lika nekretnine

Podnesen veliki broj zahtjeva za potporu, produljen rok

Objavljeno: 20.06.2020

OTOČAC – Ministarstvo poljoprivrede obavještava da je zaprimljeno gotovo 108.000 jedinstvenih zahtjeva za izravne potpore i IAKS mjere ruralnog razvoja za 2020. godinu. Dana 15. lipnja ove godine istekao je rok za podnošenje jedinstvenog zahtjeva za 2020. godinu, a u tijeku je rok za izmjene i dopune zahtjeva koji traje do 30. lipnja ove godine. Poljoprivrednici koji nisu podnijeli jedinstveni zahtjev u roku, svoj zahtjev mogu popuniti i podnijeti u roku za zakašnjele zahtjev, najkasnije do 10. srpnja ove godine.

Poljoprivrednici mogu elektronički popunjen i vlastoručno potpisan jedinstveni zahtjev dostaviti neposredno ili poštom podružnici Agencije za plaćanja u kojoj su upisani u Upisnik poljoprivrednika. Također, od ove godine mogu elektronički popuniti zahtjev putem AGRONET aplikacije te ga,  ukoliko posjeduju ePI (e-poljoprivrednu iskaznicu), potpisati i dostaviti elektroničkim putem.

Poljoprivrednici koji još ne posjeduju ePI, mogu elektronički popuniti zahtjev putem AGRONET aplikacije te ga dostaviti elektroničkim putem bez potpisa uz upisivanje OIB-a nositelja/odgovorne osobe, a potpisani primjerak zahtjeva dostavit će naknadno u podružnice Agencije za plaćanja.

M.K.

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr