Lika nekretnine

Svečano proslavljen dan Općine Brinje

Objavljeno: 20.08.2020

BRINJE - Prigodnim programom 14. kolovoza obilježen je dan Općine Brinje, čiji je središnji dio bila svečana sjednica Općinskog vijeća.

Prije  svečane sjednice općinsko izaslanstvo na čelu sa načelnikom Fumićem te izaslanicom potpredsjednika Vlade i ministra branitelja gospodina Tome Medveda, položilo je vijenac te zapalilo svijeće na Trgu admirala Janka Vukovića Podkapelskog  u spomen na poginule Brinjake kroz povijest  i sve hrvatske branitelje koji su položili svoje živote na oltar Domovine.

Program svečane sjednice uveličali su svojom izvedbom skladbi mladi glazbenici Martina Lokmer, Mile Mesić i Kristijan Dumenčić na harmonici.

Općinsko vijeće dodijelilo je javna priznanja – Povelju za počasnog građanina župniku Peji Ivkiću za iznimne zasluge i doprinos u promicanju općeg napretka i ugleda župe i općine Brinje. Javno priznanje – Zahvalnica dodijeljeno je Marku Perkoviću za osobite zasluge i rad na promidžbi brinjskog kraja.  Javno priznanje – Povelja dodijeljena je Udruzi žena „Pavenka“ za iznimne rezultate u razvoju lokalne zajednice na području društvenih djelatnosti.

OB/M.K.

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr