Lika nekretnine

Jučer teška prometna u Korenici

Objavljeno: 03.09.2020

KORENICA – Jučer je kod benzinske pumpe na izlazu iz Korenice u frontalnom sudaru teže povrijeđeno više osoba!

Dežurnom vatrogascu Javne vatrogasne postrojbe Plitvička Jezera javljeno je da je u naselju Vranovača, odmah iza benzinske pumpe, došlo do prometne nesreće u kojoj ima stradalih osoba. Vatrogasci JVP Plitvička Jezera odmah su izišli na intervenciju s tri vatrogasca u navalnom vozilu.

Po dolasku na mjesto događaja utvrđeno je da je došlo do frontalnog sudara dva osobna automobila stranih registracijskih oznaka i da ispod poklopca motora jednog od vozila izbija para ili dim. Do dolaska vatrogasaca na mjesto događaja ekipa hitne medicinske pomoći je već zbrinjavala povrijeđene, a policijske patrole još nisu bile stigle i zaustavile promet.
Vatrogasci su spriječili nastanak požara na vozilima i zaustavili prometa do dolaska policije, a nakon toga pomogli u zbrinjavanju povrijeđenih. Sve povrijeđene osobe bile su izvan slupanih vozila pri dolasku vatrogasaca, a ekipe hitne su ih zbrinjavale i pripremale za transport, pa su kolima hitne pomoći upućivane u bolnicu.

Zbrinjavanje i priprema nekih od povrijeđenih osoba na licu mjesta je trajala skoro cijeli sat, a ukupno su na mjesto intervencije stigla četiri tima hitne pomoći u različitim vremenskim razmacima, dok su vatrogasci za to vrijeme osiguravali mjesto nesreće kao i nakon odlaska povrijeđenih sve do završetka policijskog očevida i micanja slupanih vozila službom auto-vuče.

Za vrijeme zbrinjavanja povrijeđenih državna Split - Zagreb, je bila zatvorena na mjestu nesreće.

DVD P.j. /M.K.

 

 
LJETO U HOTELU JEZERO
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr