Lika nekretnine

Krađe omiljele

Objavljeno: 02.10.2020

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (1./2. listopada) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela i jedna prometna nesreća.

Policijski službenici Policijske postaje Novalja dovršili su kriminalistička istraživanja:

-              nad 43-godišnjakom iz Belog Manastira, 24-godišnjakinjom iz Vira i 32-godišnjakom iz Benkovca zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo krađe.

Sumnjiče se da su u utorak, 29. rujna u popodnevnim satima u Novalji iz jednog trgovačkog centra ukrali tri usisavača, tri visokotlačna perača, dvije mikrovalne pećnice, tri ruksaka, devet boca alkoholnih pića, žilete i četiri kreme za lice. Oni su uhićeni, predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu.

-              nad 41-godišnjakom iz Novalje zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga u kojoj je pronađena automatska puška, koju je neovlašteno posjedovao. Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Gospića.

Jučer su policijski službenici u redovnoj kontroli prometa:

-              u mjestu Ćukovac zatekli maloljetnika s područja Delnica kako upravlja osobnim automobilom bez registarskih pločica, odnosno automobilom s istekom tehničkog pregleda i osiguranja;

-              u Korenici zaustavili 32-godišnjaka iz Kompolja Koreničkog, koji je upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake u alkoholiziranom stanju (2,34 g/kg).

Protiv njih će nadležnom sudu biti podneseni optužni prijedlozi.

 

PU ličko-senjska

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr