Lika nekretnine

Realizirana i materijalizirana lijepa ideja

Objavljeno: 05.11.2020

OTOČAC – Često se postavi pitanje kako to mi nemamo nešto onako lijepo, decentno, što možemo komu darovati, iznenaditi ga, a drugi to imaju? Kako to tima drugima uspijeva, a nama ne? Jesmo li mi toliko bezidejni, a drugi nisu? Sve su to potanja kroz kroja se provlači i kritika, i srdžba, i prozivka, ma kroz to se svašta provlači. A pravo je pitanje što sami činimo da iznjedrimo to nešto posebno? Gdje je naša uloga u tome? Lako prigovarati, treba stvarati i stvoriti.

Ali, nasreću, evo ima kreativnih snaga koje mogu iskristalizirati ideju i ostvariti je. Jer žali bože lijepih ideja ako ostanu samo ideje, ako se ne realiziraju, svijet je prepun takvih sanja. A ova je ideja realizirana, materijalizirana.

Sve je krenulo iz kontakata Manje Kostelac-Gomerčić, predsjednice Udruge Baštinica i Kistoprinta. A Kistoprint pretvara vaše želje u stvarnost, kako oni vele. Iz te suradnje nastale su oslikane platnene torbe. Kistoprint se poigrao logom Baštinice, glagoljicom, bojama i motivima i rezultat je vidljiv i ne srami se nikoga na ovomu svijetu.

M.K.

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr