Lika nekretnine

USA Today uvrstio Hrvatsku među najpoželjnije destinacije za putovanja u 2021.

Objavljeno: 14.01.2021

OTOČAC – Usprkos koronama i tako tim stvarčicama, jedan od najčitanijih američkih dnevnih listova USA Today objavio je listu 100 najtraženijih destinacija putovanja u ovoj godini. I zamislite – Hrvatska je na visokom 11. mjestu! 

S nadom da će se u 2021. godini situacija s korona virusom stabilizirati, a putovanja u većoj mjeri ponovno realizirati, zaposlenici i suradnici lista USA Today, zajedno s web portalom za putovanja 10Best.com, izdvojili su najatraktivnija mjesta za putovanja u ovoj godini. Hrvatska se tako na listi našla u društvu atraktivnih destinacija poput nacionalnog parka Grand Canyon u Arizoni, Madagaskara, Havaja, Pariza, Praga, Italije, Grčke i Australije, a ponovno je istaknuto kako je popularna serija „Igra prijestolja“ snimana upravo na hrvatskim lokacijama.

No, ne spominje se Hrvatska samo u ovom listu, već i na popularnom portalu TravelDailyNews. Navode se najljepše lokacije diljem svijeta na kojima je snimana popularna američka reality serija Below Deck, a među njima se, uz Santorini, Capri, Cannes i Mallorcu, našao i Dubrovnik – obavještavaju iz HTZ-a.

M.K.

Foto: NP Pj

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr