Lika nekretnine

Izvršni direktor Moderne dr. Tal Zaks, priznao je da mRNA mijenja DNK

Objavljeno: 31.03.2021

Nekoliko istaknutih liječnika, stručnjaka za zdravstvo i dobrobit Sons of Liberty Media,  Kate Shemirani, njezin kolega dr. Kevin Corbett i ja pretpostavljali smo da bi trenutna eksperimentalna injekcija mRNA za koronavirus, zvana COV-19, mogla promijeniti nečiji genetski kod ili DNA. Bill Gates je to izjavio, što je bilo uključeno u mom videu “Human Genome 8 and mRNA Vaccine” na Brighteon.com prenosi Logicno.com.

To je jedan od razloga što se pojam “eksperimentalno ubrizgavanje mRNA s humanim genomom” koristi za opisivanje uboda koji je stavljen u većini javnosti. Iako su mnogi u medijima dr. Anthony Fauci i njegova vesela skupina kroničnih lažova i “provjerivači činjenica” ovu tvrdnju proglasili lažnom, videozapis razgovora TEDx Beacon Street, Tal Zaksa, izvršnog direktora medicinske službea Moderne, Inc., jedna farmaceutska tvrtka koja proizvodi eksperimentalnu injekciju mRNA tehnologije, potvrđuje da injekcija mRNA za COV-19 može promijeniti vaš genetski kod ili DNA.

Tal Zaks to naziva “hakiranjem softvera života”. U prvoj minuti videozapisa Zaks navodi: “Živimo ovu fenomenalnu digitalnu znanstvenu revoluciju i danas sam ovdje da vam kažem da zapravo hakiramo softver života i da mijenjamo način na koji razmišljamo o prevenciji i liječenju bolesti.”  Čak ponavlja da oni (Moderna) o tome misle kao o operativnom sustavu, što web mjesto Moderne označava kao „Naš operativni sustav“.

U jednoj minuti Zaks kaže: „U svakoj se stanici nalazi stvar koja se naziva kratkoročna RNA ili mRNA, koja prenosi kritične informacije iz DNK u našim genima na protein, koji je zapravo stvar od koje smo svi napravljeni. Ovo je kritična informacija koja određuje što će stanica raditi. Dakle, mi o tome razmišljamo kao o operativnom sustavu… Pa ako biste to zapravo mogli promijeniti… ako biste mogli uvesti liniju koda ili promijeniti liniju koda, ispostavilo se da to ima duboke implikacije na sve, od gripe do raka.”

Kada se “mijenja” linija koda ili “uvodi” linija koda “(odnosi se na DNA),” kôd “ili DNA se tada mijenjaju, što znači da je pojedinac ili” subjekt “sada promijenio svoj genom u ono što su “znanstvenici” kodirali. Pojedinac ili subjekt više nije Božja kreacija već kreacija čovjeka, što znači da bi pojedinac ili subjekt mogao biti predmet “patenta”.

(…)

Iz riječi Tal Zaksa iz Moderne, mRNA može promijeniti ljudski genom. Bez obzira na dizajn ili „neželjene posljedice“, ova se tehnologija koristi upravo za to. To naziva “informacijskom terapijom”; iako bi ga neki nazivali “ludom znanošću”. U pokušajima da se “prepiše” genetski kod kako bi se ispravili nedostaci, studije su pokazale da je bilo “kaskadnih kvarova”.

Croative.net

 

 
Programi obilaska jezera
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr