Lika nekretnine

Ukralo akumulator, vrata ...

Objavljeno: 13.11.2017

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (10. – 13. studenoga) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, šest prometnih nesreća i dva narušavanja javnog reda i mira.

U srijedu, 8. studenog u Budaku, grad Gospić, nepoznati počinitelj provalio je u automatsku vodnu stanicu u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Zagrebu iz koje je ukrao akumulator.

Noću 10./11. studenog 2017. godine u Novalji nepoznati je počinitelj iz dvorišta obiteljske kuće ukrao metalna ulazna vrata u vlasništvu 66-godišnjeg Zagrepčanina.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će podnijeti kaznene prijave nadležnima državnima odvjetništvima.

Jedna prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom dogodila se jučer u 1:50 sati u Brinju kada je 22-godišnji Otočanin sletio automobilom s ceste i udario u prometni znak. Vozač je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju.

Jedna prometna nesreća je s lakše ozlijeđenom osobom, a dogodila se na području Senja.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (2) i Karlobaga (2).

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je ukupno 19 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 7 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je jučer u Rastovači, općina Plitvička Jezera, kod 42-godišnjega Hrvata (1.76 g/kg).

 Narušavanja javnog reda i mira počinjena su vrijeđanjem ili omalovažavanjem službene osobe na području Karlobaga te svađom i vikom na području Gospića. Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnima prekršajnim sudovima.

PU ličko-senjska

 
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr