Lika nekretnine

Godišnja skupština Nacionalnog vijeća Papinskih misijskih djela u Hrvatskoj

Objavljeno: 03.03.2018

PLITVICE - U organizaciji Nacionalne uprave Papinskih misijskih djela u Hrvatskoj i Gospićko-senjske biskupije od 5. do 8. ožujka ove godine u pastoralnom centru Plitvice (Mukinje) održat će se Godišnja skupština Nacionalnog vijeća Papinskih misijskih djela u Republici Hrvatskoj.

Na skupštini će sudjelovati mons. Slobodan Štambuk, predsjednik vijeća za misije HBK i hvarsko-bračko-viški biskup, nacionalni ravnatelj Papinskih misijskih djela u RH, vlč. Antun Štefan, misijski ravnatelji iz svih nad/biskupija u Hrvatskoj te nacionalni ravnatelj Papinskih misijskih djela u BiH mons. Luka Tunjić.

U ponedjeljak 5. ožujka 2017. u 18 sati koncelebriranu sv. misu u Crkvi hrvatskih mučenika na Udbini predvodit će ordinarij mons. Zdenko Križić.

Utorak, 6. ožujka, predviđen je za radni dio Skupštine, a navečer u 18 sati sv. misa će biti u kapelici Pastoralnog centra Plitvice.

U srijedu, 7. ožujka, nastavlja se radni dio skupštine, a u 17 sati koncelebriranu sv. misu u župi sv. Ivana Pavla II., Donji Lapac predvodit će mons. Slobodan Štambuk, predsjednik vijeća za misije HBK i hvarsko-bračko-viški biskup.

Susret završava u četvrtak, 8. ožujka jutarnjom sv. misom.

GSB/M.K.

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr