Lika nekretnine

Prometna, krađa, nedozvoljeno oružje

Objavljeno: 14.05.2018

GOSPIĆ - Jučer se u 10:20 sati na cesti kod mjesta Miškovići dogodila prometna nesreća kada 76-godišnjak iz Stinice, grad Senj, upravljajući osobnim automobilom prilikom uključivanja sa prilazne ceste na državnu cestu udario u autobus. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač osobnog automobila i zadržan je na liječenju u KBC Sušak, dok je 24-godišnjak iz Solina, putnik u autobusu, lakše ozlijeđen.

Od 14. travnja do 12. svibnja u Novalji je nepoznati počinitelj s parkiranog čamca u vlasništvu 51-godišnjeg Slovenca ukrao petu motora s propelerima. Policija traga za počiniteljem, protiv kojega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnomu odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjakom iz Ličkog Osika zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga prostorija koje on koristi u kojoj je pronađeno šest ručnih bombi i 451 komad raznog streljiva, koje je neovlašteno posjedovao. Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnomu odvjetništvu.

PU ličko-senjska

 
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr