Lika nekretnine

Održan Brinje Bike 2018.

Objavljeno: 11.07.2018

BRINJE - Brinje je ovog vikenda bilo domaćin treće po redu biciklijade Brinje bike 2018. Na samom početku manifestacije okupljene bicikliste i ostale sugrađane pozdravili su domaćini utrke, načelnik Zlatko Fumić i direktorica Turističke zajednice Danijela Dasović Vranić.

Ove godine za utrku je prijavljeno preko 50 biciklista koji su uspješno odvozili rutu dugu 37 km. Staza kružnog oblika koja je počinjala u Brinju, prolazila je kroz naselja Brinjska Kamenica, Križpolje, Jezerane, Stajnica, Križpolje sa ciljem u Brinju. Biciklistima su tijekom vožnje osigurana dva punkta za odmor u na kojima su mogli dobiti okrjepu i skupiti snagu za nastavak vožnje, a cijelim putem im je i osigurana pratnja žurnih službi policije, hitne medicinske pomoći i vatrogasaca.

Nakon ručka, okupljeni biciklisti i ostali mještani mogli su se okušati u tradicionalnim igrama: bacanje kamena s ramena, potezanje konopa, skakanje u vrećama, te u dvije biciklističke igre usporka i biciklistička alka.

Brinje bike 2018. bila je nagradno rekreativna utrka u kojoj je bilo važno sudjelovati i sretno stići do cilja, svaki sudionik utrke nagrađen je polugodišnjom članarinom javnog sustava bicikala Nextbike te im je bio osiguran besplatni ručak i majica.

A.M.

 
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr