Lika nekretnine

Večeras u kinu: Brightburn

Objavljeno: 23.05.2019

Znanstveno-fantastični horor Brightburn u kinu Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu bit će prikazan u četvrtak, 23. svibnja 2019. u 20 sati. Ulaznice za film moguće je kupiti sat vremena prije početka projekcije po cijeni od 20 kn.

IZVORNO IME: Brightburn, REDATELJ: David Yarovesky | ŽANR: horor, SF, ULOGE: Elizabeth Banks, David Denman, Matt Jones, TRAJANJE FILMA: 90 minuta | GODINA: 2019. | DRŽAVA: SAD |

SADRŽAJ FILMA: Što bi se dogodilo kad bi nadareno dijete s druge planete sletjelo na Zemlju, ali umjesto da postane junak čovječanstva, ono postaje nešto daleko zlokobnije? Nakon teške borbe s neplodnosti Torin san o majčinstvu ostvaruju se dolaskom tajanstvenog dječaka. Brandon se čini kao da je sve ono što su Tori i njezin suprug Kyle ikada željeli – pametan, talentiran, znatiželjan u otkrivanju svijeta. No kako se Brandon približava pubertetu čini se da se u njemu budi moćna tama, a Tori postaje užasnuta strašnim sumnjama o svom sinu. Jednom kad Brandon počne djelovati pod utjecajem mračnih podražaja njegovi najbliži se nađu u velikoj opasnosti. Čudotvorno dijete se pretvara u zlog grabežljivca koji nesputano hara gradom Kansas City… (preuzeto s www.cinestar.hr)

O FILMU (CINESTAR): https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/brightburn/6229

GPOU / I.B. 

 
PROLJEĆE NA PLITVIČKIM JEZERIMA
LiveCam Otočac
SenjskaBura.hr
GlasLike.hr